SICAKLARA ÇÖZÜM YÜZME HAVUZLARI

Evet istediğiniz planda prefabrik ev yapılabilir fakat dış görünüşte özellikle lüks yapılarda yuvarlak kesitlerde prefabrik ev değil daha çok çelik evlerimiz tercih edilmektedir. Çünkü prefabrik evlerin görünüş kısımlarında sınırlar bulunmaktadır biz bu sınırlar çerçevesinde evlerimizi tasarlamaktayız. Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Evet kullanılabilir, fakat bölgede yüksek kar yağışı (1.5 metre üzeri) ve -10 üzeri bir soğukluk var ise ekstra uygulamalar yapmaktayız bu ekstra uygulamalar nelerdir ? Ekstra uygulamalar şunlardır, evin çatısına ekstradan osb+membran çatının eğimini 30 dereceden 45 dereceye çıkartıp çatıda ki olukları iptal edip ekstra duvarlara birdaha straforla izolasyon yapılabilmektedir. Günümüzde en çok merak edilen sorulardan biride prefabrik evde imar gereği bulunmakta mıdır?

  • Prefabrik Ev için imar olduktan sonra ruhsat alınması gerekmektedir.
  • Tabi sebebine gelirsek direkt zeminden etkilenmediğinden kaynaklı çok sağlam yapılardır.
  • Bunlara birde özel sektöre ait açık yüzme havuzunu eklediğimizde bu sayı 4 e çıkıyor.
  • Ayrıca, kampanyalardan yararlanma stratejileri geliştirerek, bütçenize uygun bir prefabrik ev sahibi olabilirsiniz.
  • Önceki rekor, toplamda 10’ar kartla EURO 1996’da (Çekya – İspanya ve Çekya – Portekiz), EURO 2000’de (İtalya – Hollanda) ve EURO 2016’da (Portekiz – Fransa) kaydedilmişti.
  • Örneğin, ödeme planı, teslimat süresi, ekstralar gibi detayları incelemek, uygun bir kampanyalı prefabrik ev sahibi olmak için önemlidir.

Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.5 santim eps strafordur. Bu prefabrik evde ısı izolasyonunu çok iyi bir seviyede tutmaktadır. Prefabrik evlerin çatısında da izolasyon onlamına cam yünü bulunmaktadır.

Prefabrik Evlerde Konut Kredisi Çıkar Mı?

Genellikle prefabrik ev tercihi arsaların imar miktarlarına göre değişmektedir. Yani 1000 metrekare bir arsanız varsa ve yüzde 20 imarınız bulunuyorsa buraya 200 m2 ev yapabilirsiniz tabi yoldan 5 metre komşudan 3 metre çekmeleri gerçekleştirdikten sonra bunu yapabilirsiniz. Bu bilgiyi derinlemesine arsanızın olduğu yerde ki bir mimarlık ofisine sormalısınız. Bunun aksi, yani siyanür kullanmadan çıkaracağız diyene inanmak aptallık olur!

Artı 1 Prefabrik Ev Kaç Para?

Bu noktalara dikkat ederek, 2024 kampanyalı prefabrik evler arasından sizin için en uygun olanı seçebilir ve uygun koşullarla ev sahibi olabilirsiniz. Prefabrik Ev Kampanya Koşulları ile ilgili sağladığımız bilgilerden sonra, siz de etkili bir strateji oluşturarak avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Prefabrik Ev Sökülebilir mi? Başka Yere Taşınabilir mi?

Prefabrik evlerin bakımı çok kolaydır, 3-4 yılda bir iç dış boyasını yapmanız, çatıda ki oluk temizliğini gerçekleştirmeniz prefabrik evler için yeterli olacaktır. Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek diğer yapılarda bu net olarak rbet görülememektedir. Mesela bir prefabrik evde dış duvar kalınlığı 10 cm iç duvar kalınlığı 6 cm ‘dir. Ekstradan bu prefabrik ev duvarlarının izolasyon malzemesi strafordan taş yününe çevrilebilir. Başka bir örnek vermek gerekirse Çatıya ya ekstra olarak izolasyonu artırmak için osb 3 ve membran eklenebilir.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *