Girne Yat Limanı konaklama tesisinden 1 kilometre, Girne Kalesi ise 1,1 kilometre mesafededir. Özellikle ören yerlerini gezmekten keyif alıyorsanız, three Kaleler’i muhakkak ziyaret edin. Salamis ve Kantara, Buffavento ve Hillarion kalelerini mutlaka görmelisiniz. Mağusa Lala Mustafa Paşa Camii, Soli, Dipkarpaz Aya Synesios Kilisesi, Girne Bellapais Manastırı ve Mavi Köşk mutlaka görmeniz gereken yerler arasındadır.

Kara Manzaralı Standart Oda

seven hundred kişi kapasiteli Vienna balo salonu ise kongreler ve büyüleyici davetlere ev sahipliği yapıyor. Tesis, kendisine en yakın olan havaalanına 25 km mesafe uzaklıkta bulunuyor. Tatil bölgesi denildiğinde akla tarihi ve doğal güzellikleriyle iç içe olması gelir. Özenle hazırlanmış konforlu odaların her birinde kendine ait özel banyo, TV ve web olanakları bulunuyor.

Giriş Yap

Mersin’den veya Alanya’dan hareket eden feribotlar sayesinde en çok dört saatte Girne Limanı’na ulaşmak mümkündür. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden Ercan Havalimanı’na haftanın her günü düzenlenen uçuş seferleri ile ulaşmanız mümkün. KKTC’ye Türkiye Cumhuriyeti kimliğiniz aracılığıyla girebilirsiniz. Ancak Türkiye’den çıkış yaparken pasaportsuz seyahat belgesi edinmeniz gerekmektedir. Yalnız KKTC’den çıkarken bu belgeye ihtiyacınız olacak, dikkat etmenizde fayda var.

  • Fakat KKTC giriş damgasına sahip pasaportunuzla maalesef Yunanistan’a giriş yapmanız mümkün değil.
  • Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir.
  • Otel, Girne şehrinde konaklamak isteyen misafirler için 128 oda sunmaktadır.
  • Tesis içerisinde yer alan toplantı odası ve kuaför/güzellik salonu gibi olanaklardan misafirler yararlanabiliyor.

Tatil Temaları

Ada genelinde bulunan bu özel oteller, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vaat ediyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken otel odaları, misafirlerin konforunu ön planda tutuyor. Otelin sunduğu geniş ve fashionable konaklama birimleri, misafirlerin ihtiyaçlarına en üst düzeyde yanıt veriyor. Sunduğu eşsiz konaklama deneyimini her zevke uygun olanaklarla birleştiriyor. Otelde bulunan restoranlarında Akdeniz’in ve dünya mutfağının lezzetlerini tatma şansını yakalayabilirsiniz. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz.

Aynı zamanda yemek, içecek, eğlence ve birçok aktiviteyi içeren kapsamlı bir hizmet sunar. Aynı zamanda, yılın her mevsimi ziyaretçilerini ağırlayacak kapasitededir. Resepsiyon hizmetleri içerisinde emanet kasası ile bagaj muhafazası bulunuyor. Tesis bünyesinde yer alan özel otopark, misafirlere ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bu yüzden, ulaşım; genellikle havayolu ve denizyolu aracılığıyla gerçekleştirilir. 128 odası bulunan tesisin odaları; deniz, dağ veya kara manzarasına açılıyor.

Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerini sunan restoranlarıyla, misafirlerin gastronomik bir şölen yaşamasını sağlıyorlar. Özenle hazırlanmış menüler ve benzersiz atmosferleriyle bu oteller, konuklarına unutulmaz bir yeme-içme deneyimi sunuyor. Otelin içinde her noktada erişim imkânı sunan Wi-Fi hizmeti de ücretsiz olarak sunuluyor.

Tesis içerisinde güneşlenme terası, konferans salonu, toplantı odası ve dinlenme salonu mevcut olup ortak alan olarak kullanılıyor. Tesis içerisinde yer alan toplantı odası ve kuaför/güzellik salonu gibi olanaklardan misafirler yararlanabiliyor. Ayrıca otelde yer alan çeşitli SPA olanakları arasında health nesine casino merkezi, sauna, masaj ve Türk hamamı mevcut.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *